vineri, 13 martie 2015

Cot 90 grade inox

Cot 90 grade inox

Vanzatorul ofera LIVRARE. Cot inox grade 60mm 63mm 70mm 76mm evacuare. Raza mica este egala cu 2mm. Diametrul este egal 5mm.


Material: Otel inoxidabil . COT LA DIN INOX PENTRU COS DE FUM MONO PERETE D. Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi categorie. Changxin Hardware acum a aduce clienţii de înaltă calitate din oţel inoxidabil buttweld de grade cot cot sudură cap la cap eblow sudură coate, la fabrica. Descopera promotiile zilei, ai . Cot pentru evacuare gaze arse, Fornello, otel negru pentru centrale si termoseminee pe peleti, diametru mm, etansare cu garnitura, grade.


Cot semineu inox 1mm, grade. Găsi profesionale inox grade cot producători şi furnizori din China aici. Sunt oferite diverse dimensiuni produselor cot de rază scurtă. Potrivita pentru fabricarea conductei de esapament, admisie sau intercooler. Descrierea produsuluiteava din inox solida - cot grade.


Descărcaţi unul dintre Cataloagele Direct Line Inox pentru mai multe detalii. Catalog-coturi-sudabile- 90ASTM -raza-scurta. Cot de turnare din oțel inoxidabil în dimensiune de 44x0mm cu o dreaptă de grade. Cot de oțel inoxidabil (EB202) pentru balustradă, de asemenea, . Caracteristici principale. Compatibil cu autoturisme:- Produs universal.


Rapiditate si usurinta in montajul cosului de fum din inox. Alege produsul COT GRADE TUBULATURA ADMISIE - PIESE din gama Accesorii montaj si racordare la pret accesibil si. Palarie Simpla Inox ptr fi200. Cot 90Grade Inox - 48mm (TRASA). Cumpara acum Teava din inox - cot grade , 38mm, lungime 61cm la 5Lei.


Huitong speciale Steel Co, Ltd este un celebru China grade cot. SR , grade ASME B16. Prezinta rezistenta mare la . Inox gradul Uniunii cot pneumatice Push pentru a conecta aer fitinguri coroziune R esistance şi înaltă rezistenţă caracteristici: 1. Model de cot din inox de grosime mare 0. Se foloseste pentru o racordare sigura si de durata mare a sobei, semineului . Ramificatie Y inox izolat la 1grade. Etichete: cot inox grade , cot inox , p. Disponibilitate: Livrare in zile . Lei Fără TVA: 3Lei. Cot din inox refractar crom-nichel, de calitate inalta, cu diametrul de 1si grosime de 0. Cot fum inox izolat pentru centrale termice, seminee sau sobe.


Cot la ( CI) din inox pentru coș de fum simplu perete. Producem din tabla de inox cot la - - - de grade , sisteme de ventilatie , hornuri conform proiectului dvs. Garantie de ani - inox mm.


Cosuri de evacuare inox. Bucșă din INOX pentru furtun hidraulic 2SN. Coşurile de fum din inox dublu perete DP reprezintă o soluţie avansată. Coturile pentru sudura sunt elemente de imbinare si racordare prin sudura a instalatiilor din teava sudata sau trasa din otel carbon sau inox.


Cot reglabil din inox refractar cu o grosime de 8mm cu usa de vizitare. Cos de fum - inox , izolat , Dext 4Dint 3, 0. Burlan evacuare fum inox izolat (m) buc. SS-43- FJXConectori pentru furtunuri din oțel inoxidabil din oțel inoxidabil JIC cu.


Cotul sudabil tras este o piesa in unghi la grade si se foloseste ca piesa de . INOX 5mm - de asemenea executam diverse unghiuri: grd. Patchwork cârlig Pick-up de instrumente de machiaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare