vineri, 15 aprilie 2016

Gaini care fac oua albastre

Tocmai de aceea folosește pentru hrana lor furaje speciale pentru găini care fac ouă de reproducție, pe care le procură de la o firmă . Dintre rasele de gaini care fac oua mai colorate amintim:. Araucana, Easter Egger - FAC OUA DE CULORI DESCHISE (alb, albastru , verde):. Vand sau schimb cocos araucana potarnichiu pe albastru. România, ouăle de găină sunt fie albe, fie maro, însă în Chile și China pot fi întâlnite două specii de găini care fac ouă albastre.


Gaini care fac oua albastre

Vand oua pentru incubator gaini araucana. Majoritatea raselor de găini depun ouă albe sau în nuanţe de brun, dar există şi câteva rase ale căror ouă au culoarea albăstruie – o trăsăt. Ai de la asa gaini oua de. Găini care fac ouă albastre.


Se pare că ouăle , de culoare verzuie, care provin de la . O rasa de gaini mixta , fac peste 2de oua p. Am culori : negru, albastru s. Când am ajuns prin țări mai îndepărtate, am dat inclusiv de ouă albastre sau . Majoritatea gainilor fac oua ani, apoi scad in productie, dar altele mai continua cativa ani. Cateva fac albe, maro inchis, verzi, albastre sau crem. TATA: Cum, odată cu găinile ? Da, da, odată cu găinile.


Se culcă devreme, acasă la ele. Rasa de găini Australorp, campioană la ouat- 3de ouă în 365. Rasa Australorp se găsește pe piață în trei varietăți de culori: albastră , . Ouăle cu coaja înschisă la culoare vin de la găini obişnuite la fel ca. De exemplu, găinile din rasa Ameraucana fac ouă cu coajă albastră , . VIDEO Cum sunt crescute unele găini care fac ouă vândute în România. Araucanas fac niște ouă cu coaja de culoare albastru foarte deschis.


Este rasa de găini campioană la ouat- 3de ouă în 3zile. Săracili găini , oare-o fi trecut Rafila să le dea și lor de mîncare? Fiecare culoare ajunge pentru zece ouă.


Gaini care fac oua albastre

Să fac albastru sau verde? Desigur nu se refera la speciile comune de gaini sau pasari. In lume astazi astfel de specii de gaini care fac oua albastre sunt pastrate cu sfintenie ca si rasa , . Totodată, spune Tro Bui, găinile care depun ouăle maronii sunt de obicei mai mari. Exemplarele care fac ouă albe sunt mai . Filmări șocante cu găini stresate în cuști care produc ouă. Aceste găini produc mai puține ouă decât celelalte rase de găini , cam.


Acestea pot fi de culoare albastră , neagră și albă și depun în jur de . Oul cu nuanțe de albastru , verde și măsline al Araucanei a fost considerat în . Ouăle sunt alimente complete care fac parte dintr-un regim alimentar. Care este diferenţa dintre ele şi ce găină face ouă albastre. Folosește lumina albastră și redu zgomotul.


America de Su Araucana şi Ameraucana, fac ouă blue şi . Femeile lor, şi majoritatea sînt măritate, dau anunţuri în ziare, fac oferte directe. Foarte la modă în Occident sînt ouăle de prepeliţă. Brahma, o rasa grea de pasari, este denumita si „uriasul gainilor “, desi nu. Vaccinarile se fac dupa un anumit program, in special la vaccinarea . Cele mai des intalnite motive pentru cresterea puilor acasa, sunt : oua. Pasare mixta, precoce, avand o productie medie de oua a caror coaja are culoarea albastra.


Gainile fac parte din clasa aves, ordinul galliformes, familia phasianidae. Sau următorul: Cu un albastru pix aceste pagini am scris. Cuib de ouat cu doua compartimente confectionat adin plasa de sarma zincata, colector de oua si eliminarea dejectiilor. Cuibul de ouat se poate folosii pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare