miercuri, 13 aprilie 2016

Vase de inox

Pentru bucatarii profesionale HORECA va punem la dispozitie ustensile si accesorii bucatarie. Suport ustensile de bucatarie inox APS 27xcm. Suport dublu pentru chiuvet[ din Plastic, creativ, de agățata, cu scurgere. Lingură de bucătărie din inox , potrivită pentru înghețată, creme, piureuri, fructe.


Vase de inox

Totul pentru gatit, servirea mesei si depozitarea alimentelor si obiectelor din bucatarie. Suport de pahare sticla de vin Suport de pahare sticla de vin. Montare suport pentru ustensile de bucatarie.


Va prezentam cum se monteaza un suport din inox pentru accesoriile de bucatarie. Acesta trebuie sa fie la . Accesorii p-u bucatarii si mobila de baie. Setul conțne: Suport inox. La Preț Fix ți-am pregătit o varietate de ustensile și accesorii pentru bucătărie la prețuri.


Vase de inox

Suportul reglabil pentru farfurii va ajuta sa le stocati si chiar sa le transportati in. Tavite din inox rezistente la coroziune; Tavitele sunt dimensionate astfel . Cumperi Bara suport ustensile bucatarie TEKNO TEL MG 20 1cm, Crom si alte menaje de uz casnic si electrocasnice in Alleop.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare