joi, 27 iulie 2017

Copper chef

ALTEX România a redeschis vineri, iulie, într-o formă reamenajată,. IT, comunicaţii, electrocasnice mari şi mici,. Ladă frigorifică Whirlpool, . Vreau sa cumpar o masina de spalat si un aragaz prin buy back, adica sa dau electrocasnicele vechi si sa primesc o reducere. Zilele acestea a fost relansat altex.


Copper chef

Altex , care îmi place mai mult decât cel vechi dar . Altex Romania pregateste de Black Friday cele mai mari reduceri. Oferte ALTEX la masini de spalat rufe - Reduceri. Oferta cu reduceri a magazinului online Altex la produsele electrocasnice mici precum electrocasnicele. S-a dat startul programului Rabla pentru electrocasnice. Dacă ai un frigider, un aragaz sau un aparat de aer condiționat vechi , poți să-l dai în schimbul unuia.


Flanco și Altex (și, implicit, Media Galaxy) se numără printre . Cele mai ieftine electrocasnice pe care le poți găsi de Black Friday la Altex. Ai așteptat un an întreg, să îți schimbi frigiderul vechi sau care. ALTEX este liderul pietei de electronice, electrocasnice , ITC si multimedia din Romania, cu peste de magazine deschise in toate orasele din tara. Altex are o multime de oferte foarte avantajoase dupa cum bine stiti, insa noi le-am selectat pe cele mai bune dintre ele si le . Altex se alătură programului „Rabla pentru electrocasnice ”, lansat de.


Copper chef

Până la 4lei reducere prin programul Rabla pentru electrocasnice. Mai mult, aducerea electrocasnicelor vechi va permite consumatorilor să opteze pentru modele de electrocasnice mai noi şi mai eficiente . Echipa ECOTIC a salutat iniţiativa Altex şi Media Galaxy de a acordă discount. DEEE constând în peste 50. Scapă de telefonul mobil vechi şi iei nişte baniCu siguranţă că mulţi au. Altex şi Flanco sunt doi dintre aceştia, Flanco oferind 1de lei . Arhiva promotii valabile in reteaua de . Altex iti ofera o gama diversificata de produse electronice si electrocasnice ,. Sa predea un echipament vechi in oricare din situatiile mentionate . Căutați numărul de telefon al Altex ? Găsiți ofertele și date de contact pentru magazinul Altex Bdul.


Kaufland Slatina - Centrul Vechi. Din grupul Altex mai fac parte și compania de credite de consum Credex, dar. Proprietar ‎: ‎Dan Ostahie Slogan ‎: ‎Cel mai mic preț din România!


Schimbati vechile electrocasnice mari cu unele noi prin programul Buy Back. Magazinul online al unuia dintre cele mai vechi si extinse retele de magazine fizice specializate in electronice si electrocasnice din Romania. Electrocasnicele mari vechi ce sunt acceptate de catre Altex in . Premiile au fost obţinute pentru cel mai bun raport preţ-calitate la produsele electrocasnice mari, echipamente pentru bucătărie şi. ALTEX ROMANIA liderul pieţei româneşti de retail de produse electronice, electrocasnice , IT şi entertainment lansează o nouă campanie.


IT, electrocasnice mari, electrocasnice mici, apă, sucuri, cafea, . Electronicele si electrocasnicele se numara printre cele mai oferite. Tefal(Franţa)-Furnizează electrocasnice mici precum şi articole de menaj. Altex oferă şi soluţii practice pentru degajarea celor vechi. Retailerul de electronice, electrocasnice şi ITC Altex România va inaugura vineri cel de-al patrulea magazin din . Programul “Rabla” pentru . Pentru reciclarea produselor electrocasnice , magazinele ALTEX si.


Copper chef

Un român consumă, în medie, baterii pe an. Pe lângă acestea, cu toţii avem aparate electrice sau electrocasnice care se strică sau pe care nu le mai folosim. Altex a prelungit cu o luna programul de reciclare a deseurilor de produse. După deschiderea celui de-al 101-lea magazin la Roman, Altex continuă extinderea.


Magazinul Altex din Complexul ERA Shopping Park Iaşi a fost jefuit joi noaptea. AUDIO Se trag obloanele peste una dintre cele mai vechi firme de confecţii din . La predarea produsului vechi se inmaneaza un voucher de discount, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare