vineri, 14 iulie 2017

Incubator oua gasca

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare . Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Incubatorul MS-este potrivit pentru aproape toate tipurile de ouă : găină, rață, gâscă , prepeliță, curcan, fazan, potârniche ș. Acest model de incubator este . Bobocii de rață și gâscă sunt printre cei mai drăgălași vestitori ai primăverii În. Confectionam la comanda, modele de incubatoare diferite, pentru categorii de oua diferite, incubatoare oua gasca , incubatoare oua rata, incubatoare oua curca , . Incubatorul este potrivit pentru aproape toate tipurile de ouă : găină, rață, gâscă , prepeliță, curcan, fazan, potârniche ș. Randul inferior de afisaje – temperatura si umiditatea setata . Ouă de gâscă şi de raţă de la coajă contaminate spălate înainte de incubare. Incubator automat 1ouă de găină, rață, gâscă sau 2prepeliță.


Incubator oua gasca

Mai mult, temperatura într-un incubator menţinută la 37. Dacă cloșca este gâscă , ea poate . Sc executa incubatoare de diferite capacitati cu intoarcere automata Executam incubatoar. Cu trei zile înainte de terminarea incubării ouăle de raţă şi de gâscă se stropesc.


Automatic Material: Materialul de protecție a mediului ABS . Vezi mai multe anunturi . Incubatoare pentru oua de gaina,rata,curca, gasca etc. Fie la cloșcă, fie în incubator , obținerea puilor este un proces. Aceasta se referă mai ales la ouăle de gâscă , deoarece gâștele încep ouatul . Când introducem ouăle într-un incubator și apoi, pe deasupra puiului trecem o formă care seamănă cu o gașcă în zbor, aceștia își întind gâtul și strigă după . RCO incubator de ouă de păsări de ouă de pui, de ouă de rață, de ouă de curcan, ouă de gâscă , de ouă fazan, de ouă de prepeliță și . Puiul ramane in incubator pana cand se usuca. GASCA Incubare 28-zile la temperatura de 38.


Incubator oua gasca

C primele zile, dupa aceea 38. Moldova cu livrare rapida in . Incubarea de ouă de gâscă este destul de complex și, din păcate, nu este un. Pentru a fovoriza ecloziunea, în ziua precedentă a punerii ouălor la incubaţie, ouăle trebuie transferate într-o incintă încălizită la 34°C, apoi în incubator unde . Livrare rapida in orice localitate! Incubatorul MS-36/1este potrivit pentru aproape toate tipurile de oua : gaina, rata, gasca , prepelita, curcan, fazan, potarniche . Incubatorul Cleo DTH este ideal pentru incubarea oualor de gaina,rata, gasca , prepelite intrucat vine cu dispozitiv de intoarcere oua si . Adauga la favorite Adauga la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare