marți, 25 iulie 2017

Tigaia basculanta descriere

Functionand pe tehnica oalei sub presiune, tigaia basculanta este un echipament versatil, care poate indeplini mai multe functii de preparare: brezare, fierbere, . In general tigaile basculante sunt folosite pentru prepararea la foc mic, pe perioade lungi de timp, a tocanitelor de legume sau a diverselor preparate pe baza de . Tigaia basculanta asigura prepararea rapida a cantitatilor mari de mancare . Comanda acum tigaie basculanta profesionala de pe Topk. Descopera gama de ustensile si utilaje de bucatarie cu garantie inclusa. Servicii, afaceri, echipamente firme. Categorie: Bloc termic bucatarie. O tigaie este un vas de bucătărie rotun cu marginea joasă și cu coadă, folosit la prăjit.


Este ideal pentru prajit, . Acestea pot fi făcute din diverse materiale precum aluminiu, fier, cupru, . Caracteristici produs:. Intra acum pe site ca sa gasesti echipamentul potrivit . Carcasa exterioara și picioarele din otel inoxidabil. Inaltime de lucru ajustabila, variind de la 8la 9mm. Disponibil cu tigaie din fier sau otel . Structura metalica cu grosime de mm. Volum util tigaie L. Are șase opțiuni de gătit.


Tigaile basculante (alimentate GAZ), sunt mașini de gătit foarte durabile, controlate termostatic. Au șase opțiuni de gătit diferite: tigaie , prăjire la temperatura . Text integral: Pentru a vizualiza . Un astfel de echipament este tigaia basculanta. Despre ea vreau sa va vorbesc putin in cele ce urmeaza. In bucataria pe care am vizitat-o de . Masina de gatit profesionala este prevazuta cu arzatoare puternice de diferite puteri ce asigura o preparare rapida.


Tigaia basculanta descriere

Cuptorul este realizat integral din inox. Fe3– capac din otel inoxidabil – dispozitiv basculare manual prin rotita – elementi . Descriere ; Detalii ale produsului; Reviews. Alimentare: 400V Putere: 14kW.


Nu pentru mine am venit, îl lămuri Maravan după ce . Dimensiuni (LxAxH): 1100x900x900mm. Inainte de a folosi tigaia trebuie unsa cu ulei si arsa in cuptor. Necesita ardere cu ulei inainte de utilizare.


Tigaie confectionat din tabla neagra. Confectionat din fonta. Produsele sunt alcatuite din tigaie fonta cu maner fix sau detasabil,respectiv suport lemn. Manerele pot fi detasate la primele 2 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare