vineri, 18 august 2017

Caracteristici ptfe

Producem, prelucrăm și comercializăm o gamă largă de produse PTFE sub forma de:. CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE PRODUSELOR DE TEFLON . Caracteristicile fizico-chimice se pot consulta în fişa tehnică. Politetrafluoroetilena (C2F4)n ( PTFE ) este un polimer al tetrafluoroetilenei care are numeroase utilizări. Cel mai folosit nume este Teflon, introdus de firma .

Grupele fluor-carbon si carbon-carbon sunt cele mai puternice legaturi organice cunoscute pana acum. Aceasta structura confera PTFE caracteristicile care fac . PTFE ( PTFE ) are stabilitatea chimică excelentă, şi este capabil de toate acizi puternici, baze, agenți oxidanți puternic şi o . PTFE hidrofil membrane cu suprafata filtrare mecanism, mici orificii şi porozitate mare caracteristică. Ea are un flux de bere lager, care cu greu poate ajunge la . Datorită stratului interior neted nu se formează reziduuri în furtun.


Produs adecvat pentru industria alimentară.

Folia din PTFE in functie de caracteristici si de intrebuintare se imparte in doua grupe: A. Folie sinterizata (cu caracteristicile PTFE sinterizat) se executa in gama. LUBRITEF – Spray lubrifiant uscat cu P. E ce rezista la multe ore de functionare. De înaltă clasă PTFE material, durabil şi practice. Preparat dintr-un agent de antrenare şi un amestec de PTFE , uleiuri minerale, uleiuri.


Nu se pot exclude alte caracteristici periculoase. PTFE tija are proprietatea bun anti-coroziune, se poate lucra pe ulei, acid şi aproape . Se utilizează de asemenea pentru confecţionarea benzilor transportoare în domeniul alimentar. Gasiti in oferta InterUtil, la comanda, bara teflon ( PTFE ) la un pret fara concurenta.


Produsele din PTFE se întrebuinţează în majoritatea ramurilor industriale, iar anumite caracteristici tehnice ale materialului pur sunt îmbunătăţite în funcţie de . Bine ați venit pentru a cumpăra Rezistență High Temp PTFE Heat Shrink Tubing. Denumire comercială: CARAMBA Profi Hochleistungs PTFE -Spray (Aerosol). Teflon PTFE termocontractare detalii tub. Garnitura din cauciuc PTFE acoperită.


Această proprietate, împreună cu alte caracteristici speciale ale polimerului,.

Partea antiadeziv prezintă caracteristici excelente ale PTFE , cum ar fi proprietăți electrice, rezistență la căldură, vreme, chimice și apă (apă-varsare) și . Fire de sutura din PTFE de tip neresorbabil pentru cabinete stomatologice,. Semifabricate teflon - PTFE - potrivit pentru realizarea de: rulmenți, elemente. PTFE negru cu un strat intermediar antiderapant din fibră de sticlă disipativ electric. China PTFE pompe chimice pompe producatori si furnizori. Etanșări cu pompă chimică PTFE.


Teflonul ( PTFE ) sinterizat sau expandat este folosit pentru multe aplicatii ce necesita etansare. Se pulverizează ca un ulei, dar se aşază ca o unsoare de culoare albă pentru o inspectare uşoară a acoperirii peliculei,. Gao Runhua, , non-toxice și alte caracteristici excelente. Furnizor profesionist pentru materiale de teflon jf-4tn-s.


Vă oferim un preț competitiv și un serviciu bun, vă așteptăm să cumpărați produsele noastre de . PTFE are numeroase caracteristici pozitive, care au devenit indispensabile în tehnologia de etanșare. Recomandările sau specificațiile prezentate în acest document pentru un produs, nu trebuie înțelese ca fiind o garanție a caracteristicilor produsului. Familia: Fluoropolimeri Polimer de bază: PTFE. Se potrivește eficient pentru tratarea suprafețelor la care se doresc caracteristici anticorozive la temperaturi . PTFE acoperită cu fibră de sticlă - clasă standard. PTFE este un material plastic fluorurat.


Descopera cele mai bune calitate ptfe tetrafluoroetan schimbător de căldură în China la. Schimbător de căldură de grafit structura si caracteristici : toate . Magazin pentru filtru cu membrană PTFE PVDF PES sau plasa comenzi. Acest material cu acid rezistente la alcaline, de înaltă temperatură de rezistenţă, rezistenţă la diferite caracteristici de solvenți organici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare