miercuri, 30 august 2017

Fierbator apa philips

Cumpara fierbator apa philips online pe eMAG. Descopera produsele care te ajuta sa. Aflaţi de ce aceste fierbător corespund nevoilor dvs. Acceseaza site-ul evoMAG. Fierbatoare apa Philips de la 121.


Fierbator apa philips

W, alb - gri la pretul de 189. Filtrul lavabil anti-calcar va ofera apa curata, si astfel, bauturi mai curate. Controlul temperaturii.


C, cafeaua instant 90°C, iar ceaiul negru, ciocolata caldă sau supa . Fierbătorul electric încălzește apa la temperatura dorită, astfel încât putem realiza diferite. L control temperatura Negru. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara.


De la ceai verde la hrană pt bebeluşi. Funcţia de păstrare a căldurii menţine apa la . Nu aduceți fierbătorul sau standul acestuia în contact cu apa sau orice alte lichide. Informatii suplimentare.


Indicator nivel apa : Da. Blocarea funcționării fără prezența apei : Da. Comandati ceainice Philips electrice in Chisinau la oferte unice. Vezi toate specificatiile . Disponibilitate: In functie de stoc.


Fierbator apa philips

Tipul de dispozitive pentru incalzirea apei. Protectie dubla impotriva incalzirii in gol. LIVRARE RAPIDA PRIN CURIERAT RAPID. Fabricat de Philips , Alb pentru doar 13RON.


Cumpar fierbator de apa ieftin in chisinau. Cele mai bune preturi la fierbator de apa. Gama variata la fierbator de apa.


Functia unica „indicator pentru o ceasca” a acestui fierbator Philips va permite sa fierbeti doar cantitatea de apa necesara. Compară, comandă acum in . Asadar, puteti economisi usor pana la . Nu ar fi grozav sa fierbeti apa in cateva secunde si sa curatati fierbatorul cu usurinta? Sistem anti-alunecare, Da.


Element de incalzire plat, Da. Afișarea ofertelor Switch On Fierbător de apă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare