marți, 29 august 2017

Tigaie basculanta pret

Categorie: Bloc termic bucatarie. Comanda acum tigaie basculanta profesionala de pe Topk. Descopera gama de ustensile si utilaje de bucatarie cu garantie inclusa.


Tigaie basculanta pret

Plata se efectueaza in lei la cursul de schimb interbancar BT valabil in . Marmite profesionale rabatabile electrice sau pe gaz in diferite marimi si la preturi avantajoase. Functionand pe tehnica oalei sub presiune, tigaia basculanta este un echipament versatil, care poate indeplini mai multe functii de preparare: brezare, fierbere, . TIGAIE BASCULANTA PE GAZ – ULEI - TEKSO FRIG ROMANIA - distribuitori TIGAIE BASCULANTA PE GAZ – ULEI pret echipamente HORECA, firma . Comparati preturile magazinelor online la Tigai electrice gasiti cel mai mic pret , . Gasesti probabil cel mai bun pret la tigaie. Tigaie electrica magazine, preturi , oferte. Adaugă la Favorite loading.


Oferte produse si servicii: tigaie basculanta gaz. Nu exista nici un produs conform selectiei! Facturarea se face in LEI la cursul BNR din data emiterii facturii. Tigaia basculanta cu capacitatea de litri va usureaza munca,putand servi cu usurinta 220.


Parte superioara confectionata prin ambutisare din inox AISI 3grosime de mm. Incalzire cu arzatoare tubulare din inox, amplasat sub cuva. Lancom s-a orientat si catre importul de echipamente horeca si produse bucatarii profesionale pentru hoteluri, accesorii restaurante, accesorii baruri, accesorii . Profita acum de oferta la Marmite si tigai basculante cu volume cuprinse intre si 4de litri de pe bilancia. Dimensiuni 80x70x90h cm.


Transport oriunde in tara! Raportul calitate pret este excelent, produsele provenind de la fabrica noastra din . Mașina pentru spălat vesela ,dotată cu toate accesoriile necesare Buc. Electrod aprindere tigaie basculanta ELECTROLUX. Un astfel de echipament este tigaia basculanta. Pret cu TVA: 82Lei.


Aceasta tigaie este un „must have” in orice bucatarie. Un super telefon la un super pret. V L 550mm L 190mm Î 25mm racord rezistență uscată CÎ 1 . De acum inainte toate cumparaturile le vei face la cel mai bun pret. Grătar rocă vulcan Fagor. How to Cook a Scotch Egg.


Utilajul se afla in Germania se . Typ - A Capacitate - 1l Complet din Inox Cuva – din Inox . Tavernele locale le ofereau preturi fixe la mancare, vin, bere si tutun. Cap 100lt alimentare gaz. Vizitati si celelante anunturi ale mele legate de aparatura . Se spune ca terms of trade se imbunatatesc cand preturile de export cresc mai rapid sau scad mai lent decat preturile de. Tigaia forjata cu invelis din piatra, antiaderent BRIO HARD ROCK iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a obtine rezultatele dorite in bucatarie.


Echipa noastra va ofera cu incredere si profesionalism echipamente performante pentru horeca si industria alimentara, la preturi accesibile! Fiecare se vinde separat, pretul fiind pentru o singura papusa. Setul contine: oala cu capac, cratita cu capac, tigaie , bol pentru amestecat salata,.


Mega Bloks - Excavator- basculanta si blocuri mari de . Culoare: Auriu Perlat (Pearl Gold).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare