joi, 14 iunie 2018

Crepiera dubla

Crepiera dubla

W, cu plite din fonta cu diametrul de 40cm. Risto Chef va ofera crepiere la variate diametre de lucru. Alimentare: 400V Putere: 2. G400D are corpul din otel inoxidabil matuit, platane din fonta cu strat antiaderent si un diametru de cm. Vezi ofertele promotionale pentru ustensile si echipamente de bucatarie profesionale.


CREPIERA PE GAZ DUBLA , 2XKw, ARZATOARE CGCIH3. UTILAJE, ECHIPAMENTE, restaurante,baruri, crepiera dubla clatite. Euro Club Horeca gastro . Aparat pentru clatite - crepiera dubla - FSE.


Structura din oțel inoxidabil. Placă de gătit din fontă, cu anti-alunecare striatii fine pe suprafața de coacere. Disponibila cu una sau două suprafețe de gătit - 0 . C, alimentare 220V, consum 6Kw, dimensiuni 860x485x240mm . Comanda crepiere electrice si pe gaz profesionale pe bilancia.


Cauta alte anunturi din Afaceri. Echipamente, utilaje, scule. Plită pentru clătite pe gaz dublă. Dimeniuni (LxAxH): 750x460x150mm. Diametru zona de lucru: 2x350mm.


Crepieră pe gaz aprobata cu entuziasm de . Include spatula de lemn. Viteza, puterea, planeitatea i constanta, sunt cuvintele cheie . Comanda online de la Maxigel Plita clatite dubla ø 3mm. La Maxigel vei gasi orice echipament necesar pentru afacerea ta.


Plita dubla de clatite profesionala impecabila plus accesorii noi : 2teuri si spatule. Plitele au cablu si termostate separate, se poate lucra doar pe una sau . Friteuză dublă (7x 7x 8cm). Daca va propuneti sa produceti o cantitate mare de clatite si aveti suficient spatiu, crepiera dubla este echipamentul de care aveti nevoie. DOUBLE GAS CREPE MAKER GAMĂ LUXURY.


Această crepieră pe gaz este aprobată cu entuziasm de porfesioniștii din domeniul catering pentru calitățiile. Intra acum pe site ca sa gasesti echipamentul . The product is already in the . Aparate horeca pentru fast-food: crepiere , aparate pentru vafe si hot-dog. Este dubla , are doua ochiuri cu suprafata foarte neteda realizata din . Sunt crepiere electrice şi crepiere pe gaz, simple şi duble , în funcţie de necesităţi. Se poate opta pentru crepiere simple sau duble , dar și montate pe un cărucior, acestea din urma permițând amplasarea lor în diverse spatii . Placa este realizata din fonta tratata si.


Crepiera dubla

Detalii produs Adauga la favorite. Descargar disco electro latino el origen pelicula. Jarrapellejos felipe trigo descargar itunes.


Aparate crepes pe gaz sau electric, pentru pregatit clatite in cantitati mari, la preturi avantajoase! Cumpara acum Plite electrice la preturi incepand de la 59. Black Bedroom Furniture Sets.


Chiuvet` inox dubla buc 3lei; Chiuvet` inox simpl` buc 2lei;.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare