joi, 21 iunie 2018

Preducele piele

Cumpara preducele online pe eMAG. Bratara DANYELS din piele naturala,multicolora,rotunda,preducita cu diametru de 6mm,. Set forme pentru taiat piele - preducea marochinarie.


Unelte - Scule - Feronerie. Cleste cu preducele ,pentru gaurit pielea ,dimensiuni diferite. Set preducele Mini rotunde pt pielarie Comanda rapida. OUT OF STOCK Wishlist Comparare.


Adaugă în coș Wishlist Comparare. Aflati informatii despre. Un set special de preducele pentru decuparea precisa in piele. Sunt folosite în cazul elementelor de tapițerie din cauciuc și piele artificială.


Taierea de Gauri in Piele. Gasesti la Sancogrup preducele Rapid profesionale si la preturi bune. Cleste preducea universal Rapid RP0 piele , diametru 2. Set cu preducele de dimenziuni diferite pentru realizarea gaurilor in carton sau piele. Specificatii: piese . Este cunoscut ca fiind cel mai bun din piata.


Este produs din otel forjat si slefuit. Tuburile de perforare sunt din otel carbon . Doriți să fiți notificat atunci când scade prețul acestui produs ? Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Exista numeroare tipuri de cutite pentru taiat material din piele , de diferite.


Depo materiale constructii. Acestea sunt realizate din oțel de calitate superioară. Se poate folosi pe piele. Set de preducele din buc. Pentru gaurit piele , hartie, plastic.


Cleşti cu preducele pt. Utilizare, pentru efectuat găuri în piele , textile şi materiale plastice. HRC), cu o toleranta la dimensiune de max mm , ideale pentru taierea circulara si . Poansoane pentru marcare, preducele. Seturi de cifre pentru marcare.


Preducele piele

Companii - Cutite de stantat, preducele , pentru piele si carton - Moldova. Rezultatele selectiei pentru : Moldova. Maşina electrică de cusut Singer care putea coase orice, cârpă, piele , chingă,.


Fabricate din otel de inalta calitate, sub forma unui tub cu o margine ascutita de lucru, sunt utilizate pentru a face gauri in piele , cauciuc, carton. Sortare: Pret, Noutati, Nume. Cutit perforator cu diametru de mm. Preducea - mm (bucata).


Preducele piele

Piele naturala pentru articole de marochinarie. Bazandu-ne pe experienta acumulata in lucrul cu pielea naturala, selectam . Set buc preducele cod P25.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare