vineri, 8 iunie 2018

Ghilotine tipografice second hand

Ghilotina De Hartie OLX. Firme - Echipamente profesionale - Anunturi gratuite - tipografice. Utilaje tipografice second hand. Vand utilaje tipografice pentru legatorie, finisare si imprimare, second - hand. Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.


Ghilotine tipografice second hand

Tipografii : Tipografie offset. XEROX PHASER, copiatoare, utilaje tipografice second hand , masina de taiat hartie, echipament computer to plate . Alege echipamente profesionale si ghilotine electrice de mici si mari dimensiuni pentru taiat hartie. Vanzari utilaje tipografice.


Trading with used printing machines and equipment - sheetfed offset, web machines, flexo printing machines, screen printing lines,. Hippographic Trade Lt dealer de utilaje tipografice uzate. Mașini de finisare reviste. Ca dealer de echipamente tipografice , am selectat o serie de mărci și de produse despre care am învățat . Acum zile - Pe Okazii.


Am instalat numeroase maşini de tipar offset în coli, ghilotine pentru hârtie. GRAFCUT 73H este o ghilotină hidraulică destinată pentru tăierea cu mare precizie a. Cutit ghilotina POLAR E. Cunoscut ca fiind capsatorul perfect pentru tipografii mici si mijlocii, capsatorul. Puteți achiziționa second hand acest tip de imprimantă, la un preț . Gama de produse comercializate în prezent include multiplicatoare digitale, ghilotine , maşini de lipit cu termoclei, maşini de biguit, colatoare, laminatoare, . Industria tipografică și a hârtiei second hand - găsește utilajul pe care îl dorești dintre buc. Dotare minima○ Printer digital second - hand Xerox, Minolta sau Canon. Sakurai Oliver 5EDII tipărire tipografie second hand de vânzare.


PROSYSTEM PRINT UTILAJE TIPOGRAFICE SRL. Cu o experienta de ani in domeniul poligrafic SC KORAD PRINT SRL are ca activitate service-ul tipografic si comertul cu utilaje tipografice. Putem Ascutii: - cutite drepte de ghilotina - cutite de foarfeca - alte. Comercializare de utilaje tipografice noi si second - hand ;- Executie ambalaje pe carton duplex;- . GHILOTINE MANUALE SI ELECTRICE, MAŞINI DE LEGAT. COMERCIALIZEAZA MASINI UNELTE NOI SI SECOND HAND.


Ghilotine tipografice second hand

REPARATII UTILAJE TIPOGRAFICE SI CARTONAJ. Serviciile noastre tipografice sunt specializate in productia de ambalaje din carton duplex. Schönenberg, producator de cutite de ghilotina. Distribuim echipamente noi si second hand , oferim consultanta la achizitie, servicii de. Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă ghilotina de birou potrivită.


Printre echipamentele tipografice distribuite de aceasta companie se numara. MAȘINI DE PERFORAT, BIGUIT ȘI RIȚUIT TIP R761. Masina tipar, ghilotine , capsator, masina de faltuit, rama expunere placi, . Executam la comanda o gama larga de lucrari tipografice si imprimari de obiecte.


Ghilotine tipografice second hand

Masina de tipar KBA, noua si second - hand de la Hardmetal S. Oferte produse si servicii: ghilotine de taiat tabla. Idei de afaceri - As vrea sa stiu cat ar costa o. Ma intereseaza sa stiu ce masina si cam la ce pret o gasesc ( second hand de preferinta ) si . Pachet complet echipamente second - hand tipografie digitala. Stabilire valoare de piata ANEVAR pentru utilaje second - hand in stare buna de functionare, intretinute. The systems are used mainly as an aid during presentations,. Sistemele automatizate pe ghilotine tipografice , sunt implementate personalizat pe fiecare utilaj.


Eur, second hand , Savinesti - tocmai. Vind tipografie offset compusa din : 2x Heildelberg . In oferta Nis Electronics gasiti echipamente tipografice auxiliare si sisteme profesionale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare