miercuri, 27 iunie 2018

Frapiere inox

Inchiriez frapiere mari de inox pentru diverse evenimente. Servicii, afaceri, echipamente firme Nunti - Botezuri - Evenimente. Alege si tu accesorii servire de cea mai buna calitate, alege frapiera inox sampanie, echipamente bucatarie calda, echipamente servire rece, alege Lancom si . Racitoare, frapiere , solutii pentru racirea vinurilor si nu numai. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Cani si cesti pe site.


Frapiere pentru restaurante, cafenele, baruri.

Vas inox pereti dubli pentru cuburi gheata cu capac 15x16cm. Aceasta este dotată cu un element . Descopera optiunile de livrare sau ridicare din magazinul. Setul de frapiere din inox reprezinta accesoriul care va ajuta sa obtineti o servire ireprosabila a oaspetilor.


Suport pentru frapiera din inox. EUR (Pretul nu include TVA). Plata se face in lei, la cursul BNR al zilei . Vacuvin frapieră inox vin. Comanda: Adauga in cos.

Vezi mai multe dimensiuni pentru acest tip de produs. Dimensiune: 250x2(hxØ ). SET PIESE INOX , SHAKER, FRAPIERA GHEATA, FRAPIERA SAMPANIE SI CLESTE GHEATA la pretul de 149. Poti plati in rate dobanda sau cu . Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Culoare: Caracteristic. Vand frapiere inox RON.


Cauti frapiera din inox pentru vin sau sampanie? Vezi in magazin oferta de pret si gama completa! Set accesorii bar si frapiere Gold Line, fabricate din inox si finisaje exterioare aurii.


Setul contine: frapiera mare, frapiera pentru gheata, shaker . Disponibilitate Stoc extern. Piesa de rezistenta a celor mai elegante si mai grandioase dineuri, aceasta frapiera este o piesa ce nu trebuie sa lipseasca unei locuinte rafinate. Ghid si catalog cu produse din domeniul alimentelor si produse alimentare.


Inapoi la produse Cere o . Racitor de vin, perete din otel inoxidabil dublu. Va conferii meselor oferite de dumenvaostra o . Masini producere gheata,cuburi de gheata,fulgi de gheata si gheaţă concasată. Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună RON.

Dacă doriți o ofertă personalizată pentru un grup de produse, . Producător: Hendi Material: inox. Cumpara minim la 1RON fiecare si economisesti 10 . Toate produsele la indemana ta. Gaseste ceea ce cautai. Click pe imagine pentru a face zoom! Sistem de distribuire cu pompa.


Recipient din inox , pereti dubli. Elementele de răcire ale . Este realizata din inox , avand un aspect ce emana eleganta. Dați cinelor și meselor dvs. Inox Cool Bravissima Kitchen! Oferte produse si servicii: frapiere.


Barmat cauciucat cu margini Inox. Gratare de la eGratare. Fabricată din oțel inoxidabil. Magazin online de gratare Gratare carbune si gratare mobile .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare